HC Skuteč porazil ALOHA Lanškroun 15:2

Skvělý výkon HC Skuteč porazil ALOHA Lanškroun 15:2 a posílil své šance na titul

Hokejový zápas mezi HC Skuteč a ALOHA Lanškroun nabídl divákům skvělou podívanou plnou akce a gólů. Domácí tým HC Skuteč si připsal výrazné vítězství 15:2, a to díky silnému výkonu zejména ve druhé třetině.

Po opatrném začátku, který skončil vedením HC Skuteč 2:1, přišla druhá třetina, která se ukázala jako klíčová pro celý zápas. Domácí tým rozjel brankostroj a v síti soupeře skončilo celkem devět branek. Pro hostující tým byla fatální zejména 26. minuta, kdy inkasovali hned čtyřikrát.

Jedním z hvězd tohoto zápasu byl Jakub Šuvara z HC Skuteč, který se blýskl sedmi asistencemi, přispěvajícími k výsledku 15:2 pro jeho tým. Jeho střelecká i nahrávací schopnost hrála klíčovou roli ve vítězství.

Třetí třetina pak spíše dohrávala z povinnosti, jelikož HC Skuteč měl již zápas pevně ve svých rukou. Celkově šlo o skvělý výkon domácího týmu, který tak posílil své šance na zisk titulu.

Finále OLLH se hraje na dvě vítězná utkání, přičemž HC Skuteč začíná na hřišti soupeře. První finálové utkání se odehraje v sobotu 2.3. od 16:00 hodin na zimním stadionu v Litomyšli. Druhé finálové utkání se pak odehraje doma ve Skutči v neděli 10.3.2024 od 17:00 hodin. V případě nerozhodného stavu se rozhodující utkání uskuteční opět na domácím stadionu v neděli 17.3. od 17:00 hodin proti celku HC Litomyšl „B“.

Vyzýváme všechny fanoušky a příznivce hokeje, aby přišli podpořit domácí tým HC Skuteč na cestě za titulem. Po mnoha a mnoha letech je šance získat mistrovský pohár opět velmi blízko, a každá podpora je více než vítána. Buďme společně svědky historického okamžiku na ledě!

« z 2 »

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *