Výstava chovatelských trofejí spojená s zábavou pro celou rodinu

Od 26. do 28. dubna 2024 se v místním muzeu v Chrasti u Chrudimi odehrála událost, která nadchla nejen milovníky myslivosti, ale i rodiny s dětmi. Českomoravská myslivecká jednota z.s. – okresní myslivecký spolek Chrudim pozval na výstavu chovatelských trofejí, která přinesla do městečka záplavu zajímavých zážitků.

V místním muzeu se na návštěvníky sneslo bohatství loveckých trofejí z různých mysliveckých spolků, přičemž každá z nich vyprávěla svůj jedinečný příběh. Vedle této zajímavé expozice měli návštěvníci příležitost obdivovat i díla renomovaných fotografů. Mezi nimi se v galerii muzea představili Ondřej Nevole se svými překrásnými fotoobrazy přírody a Gabriela Štěpánková se svými zajímavými fotografiemi.

Ovšem zábava nekončila pouze u výstavních prostor. Okresní myslivecký spolek Chrudim připravil na nádvoří zámku speciální program pro nejmenší návštěvníky. Ti se mohli zapojit do výpravy za poznáním, která byla plná zábavných úkolů, kvízů a sladkých odměn. Malé děti se mohly nechat nalíčit na obličej, soutěžit v poznávání různých zvířat podle zvuků nebo se prostě jen bavit a tvořit spolu s ostatními dětmi.

Celé odpoledne bylo naplněno dětským smíchem, radostí a objevováním. Rodiny si užily nejen pohled na myslivecké trofeje a krásné fotografie, ale také si užily spousty společného času stráveného ve znamení zábavy a poznání. Ať už jste milovníky přírody, myslivosti nebo jednoduše jen lidé hledající zábavu pro celou rodinu, tato událost nabídla něco pro každého.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *