Rozsvícení vánočního stromu

V sobotu 2. prosince se na Palackého náměstí ve Skutči konala společenská událost plná vánočních kouzel a radosti. Již od 16:00 měla veřejnost možnost navštívit malý vánoční jarmark, dát si na zahřátí například punč, grog, svařené víno nebo i něco ostřejšího. Od 17:00 začal kulturní program, kde se představily základní školy, žáci ZUŠ a pěvecké sbory Cantando a Rubeš, přinášející svěží vánoční melodie a talentovaná vystoupení.

Vrchol večera bylo slavnostní rozsvícení vánočního stromu, které proběhlo za odpočítávání většiny návštěvníků v 18:00 po krátkém proslovu starosty města Jaroslava Hetfleiše a symbolizovalo zahájení vánočních svátků ve městě. Tento okamžik se stal vyvrcholením atmosféry plné očekávání a radosti všech přítomných.

Závěr akce patřil dechové hudbě Mrákotínka, která přinesla do prostředí vánočního jarmarku slavnostní a radostnou atmosféru.

Tato událost slibovala být nejen oslavou vánočního času, ale také příležitostí pro komunitu sdílet vánoční radost a připravit se na blížící se svátky. Lidé si mohli vychutnat tuto krásnou událost s rodinou a přáteli a nechat se unést vánoční atmosférou plnou hudebního talentu, kouzla vánočního jarmarku a světla rozsvíceného vánočního stromu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *