Vánoční trhy na Zámku v Doudlebách nad Orlicí

Vánoční Trhy na Zámku v Doudlebách nad Orlicí nabídly nezapomenutelný předvánoční zážitek.

O minulé neděli, konkrétně 10. prosince, přivítaly Doudleby nad Orlicí vánoční trhy na zámku, oznamující blížící se příchod Vánoc. Návštěvníci mohli zažít adventní atmosféru, setkávat se s přáteli u svařáku či medoviny a posedět si u skleničky výborného vína či aromatické kávy v zámecké kavárně.

Trhy nabídly řadu výrobků pro všechny věkové kategorie. Bylo možné navštívit dvoreček u betlému a pohladit zvířátka, případně hodit přání Ježíškovi do výhně u kováře. Pro milovníky historie a kultury byly připraveny prohlídky zámku, konkrétně v 10:00 a 13:00, zatímco muzeum přírodovědy a trampingu bylo otevřeno po celou dobu trhů.

Stánky na trzích byly bohatě obsazené různými nabídkami, od řemeslných výrobků po farmářské produkty. Návštěvníci si tak mohli vychutnat typickou atmosféru vánočního trhu a ochutnat různé dobroty, včetně tradiční zabíjačky.

Tato událost nejen nabídla příležitost k vánočnímu nakupování, ale také se stala místem setkávání a radosti před blížícími se svátky. Doudleby nad Orlicí tak vytvořily dokonalý prostor pro předvánoční zážitek pro celou rodinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *