Troufnete si příště na hod pařezem nebo necky?

V malé obci Radčice u Skutče se v sobotu 15. června 2024 od 12 hodin odehrál nezapomenutelný dětský den s Neckyádou. Celá akce proběhla v krásném prostředí sportovního areálu Doupnice Radčice a o zábavu skutečně nebyla nouze. Byl to den plný radosti a soutěží. Pro každé dítě připravili místní hasiči lahodný párek v rohlíku, osvěžující limonádu a sladkého nanuka – vše zdarma! Ale to byl jen začátek. Na děti hlavně čekala dobrodružná stezka plná zábavných úkolů a sladkých odměn. Překážková dráha, házení míčků, kriket nebo chůze na slepo – to vše a mnohem víc zaručilo, že si děti odnesly nezapomenutelné zážitky.
Soutěže byly však pro všechny věkové kategorie. Nebyla to jen akce pro děti. I dospělí si přišli na své! Výzvy jako jízda na trakaři, hod válečkem nebo pařezem nabídly skvělou příležitost pro zábavu a přátelské soutěžení. Závěr dne patřil oblíbené neckyádě, která přinesla spoustu smíchu a radosti. Neckyáda je soutěž, kde se účastníci pokoušejí překonat vodní plochu v neckách. Tato veselá a napínavá podívaná je každoročně jedním z hlavních lákadel akce a letošní ročník nebyl výjimkou.
Velký dík patří SDH Radčice za jejich skvělou práci a obětavost při organizaci tohoto krásného dne. Bez jejich úsilí a nadšení by se taková úžasná akce nemohla uskutečnit. Je skvělé vidět, jak místní hasiči nejen chrání naši bezpečnost, ale také se starají o komunitní život a radost všech generací.

Připravte se na další výzvu!
A co vy? Troufnete si příště na hod pařezem nebo necky? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zažijte den plný zábavy, smíchu a nezapomenutelných chvil. Radčice u Skutče vás rády přivítají na dalším ročníku dětského dne s Neckyádou!

Už teď se těšíme na vaši účast a nové výzvy, které nás čekají. Přijďte si za rok užít skvělou atmosféru, setkat se s přáteli a vytvořit si nové vzpomínky. Těšíme se na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *